12de Editie 2022-2023

21 januari – Noordenveldcup en veldcompetitie

Beste Noordenveldcup deelnemers,

Zoals bekend heeft de KNVB voor de 21ste januari een groot aantal veld competitiewedstrijden ingepland.
Deze wedstrijden vallen deels samen met de wedstrijden in de Noordenveldcup. Wij vinden het jammer dat de KNVB de veldcompetitie al op een zo vroeg moment start.

Dit heeft gevolgen voor de Noordenveldcup, niet ieder team kan of wil, de wedstrijden op het veld verplaatsen om bij de Noordenveldcup aanwezig te zijn.
De volgende teams hebben zich afgemeld voor de Noordenveldcup:

Bijgewerkt op 18-1, 15.45 uur

  • Roden JO8-2, Roden JO8-3, Roden JO8-4 en Peize JO8-2 (Poule C)
  • Roden JO8-1, Roden JO9-2, Peize JO8-1 en Peize JO9-2  en Gomos JO8-1 (Poule D)
  • Roden JO9-3, Roden JO9-4, Peize JO9-3 en Peize JO10-2 (Poule E)
  • Peize JO11-1 (Poule H)
  • Peize JO11-2 (Poule G)
  • Roden JO12-2 (Poule K)

In Poule C en E blijven 1 team over, in Poule D wordt niet meer gespeeld.

Voor alle poules geldt dat de zaal beschikbaar is, dat er gevoetbald kan worden. Zijn er teams niet, dan kan in onderling overleg bepaald gaan worden hoe de (tijds)ruimte ingevuld wordt. Vanuit de organisatie zullen mensen langskomen en ook de prijsuitreikingen gaan verzorgen.

Als er teams zijn die de voorkeur geven aan het veld en nog niet in het overzicht zijn meegenomen, dan vragen wij om dat even door te geven aan eise@noordenveldcup.nl of via app op 06-25209598

Wij zijn verheugd dat teams er voor kiezen de competitiewedstrijd in overleg met hun tegenstander te verzetten. Dit betekent voor ons dat het initiatief van de Noordenveldcup erg gewaardeerd wordt door verenigingen, teams en spelers. Maar tegelijkertijd hebben wij ook begrip voor de teams en spelers die gekozen hebben om prioriteit te geven aan de herstart van de veldcompetitie op de 21ste januari.

Zaterdag zullen met name poules C, D en E last van de afmeldingen hebben, we verwachten dat er in de andere poules volop gevoetbald kan worden, mogelijk niet volgens het opgestelde programma!

Wij willen iedereen bedanken die zich sterk hebben gemaakt om ook de laatste speeldag van de Noordenveldcup 2022/2023 tot een mooi sportief succes te maken.

Organisatie Noordenveldcup